یزدفردا؛ دکتر محمدعلی طالبی درباره آخرین وضعیت منطقه ویژه جازموریان گفت: مجوز این منطقه حدود ۲۰ سال معطل مانده بود، اما با پیگیری‌های انجام‌شده و تغییر سازمان مسئول، روند اجرایی آن آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ وی ادامه داد: از حدود یک ماه پیش، عملیات حصارکشی و نقشه‌برداری منطقه آغاز شده و جانمایی بخش‌های مختلف آن در حال انجام است ضمن آنکه برخی مجوزها، از جمله مجوز احداث پتروشیمی در این منطقه، صادر شده است.

 استاندار کرمان با اشاره به برنامه جذب سرمایه‌گذاری در زون‌های مختلف منطقه ویژه جازموریان ابراز امیدواری کرد: با آغاز سرمایه‌گذاری‌های مناسب، زمینه ایجاد اشتغال در این منطقه فراهم شود.

 وی در پایان با تأکید بر ظرفیت منطقه ویژه جازموریان برای توسعه جنوب استان کرمان گفت: این منطقه می‌تواند نقطه تحول اساسی نه‌تنها در شهرستان‌های رودبارجنوب و جازموریان، بلکه در کل جنوب استان باشد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا