یزدفردا؛ برخی مناطق استان یزد طی شبانه روز گذشته شاهد اولین بارش‌های پاییزی بودند که بیشترین آن در ارتفاعات شهرستان تفت گزارش شده است.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ پیرو هشدار هواشناسی استان یزد مبنی بر وقوع بارش‌های پراکنده در استان یزد طی روز گذشته و تداوم آن تا پایان وقت امروز چهارشنبه ۲۲ مهر، طی شبانه روز گذشته شاهد بارش‌هایی در برخی مناطق استان به ویژه مناطق کوهستانی و ارتفاعات بودیم.

بیشترین این بارش‌ها طی این مدت از ایستگاه‌های دره‌زرشک، علی آباد و گاریزات همگی در شهرستان به ترتیب به میزان ۵، ۳.۱ و ۲.۱ میلیمتر گزارش شده است.

البته در شهرستان‌های اردکان، اشکذر، مهریز، خاتم و مروست نیز گزارش‌های از بارش‌های پراکنده ارائه شده است.

بنا بر پیش‌بینی هواشناسی استان، علاوه بر تداوم این وضعیت تا اواخر وقت امروز، افزایش سرعت باد در استان نیز محتمل است.

لازم به ذکر است که نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که استان یزد تا نیمه آبان‌ماه شاهد بارش‌ها و گرمای بیش از نرمال باشد.

بیشینه دمای شبانه روز گذشته در استان مربوط به بافق و ایستگاه کشاورزی احمد آباد اردکان به میزان ۳۵ درجه و کمینه دما نیز از سبزدشت و علی آباد با دمای ۸ درجه سانتیگراد بوده است.

دمای شهر یزد نیز در این بازه زمانی بین ۱۸ تا ۳۳ درجه بوده است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا