یزدفردا؛ فرمانده انتظامی استان یزد: یک شرکت صوری که به بهانه فعالیت در حوزه فولاد و ساختمانی اقدام به کلاهبرداری ۳۵۰ میلیارد ریالی از شهروندان کرد، شناسایی شد.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ سردار احمد نگهبان گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر فعالیت‌های غیرقانونی چندین نفر تحت عنوان یک شرکت، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

وی افزود: با تحقیقات پلیس مشخص شد این افراد با تأسیس یک شرکت صوری به بهانه فعالیت در حوزه فولاد و ساختمانی اقدام به کلاهبرداری ۳۵۰ میلیارد ریالی از شهروندان کرده و متواری شده‌اند.

فرمانده انتظامی استان ادامه داد: ماموران پلیس ضمن هماهنگی و اخذ مجوز قضایی و با اقدامات اطلاعاتی، یکی از متهمان را هنگام ورود به شرکت دستگیر کردند و شرکت موردنظر مهر و موم شد.

به گفته سردار نگهبان، تاکنون ۱۵ نفر از شاکیان این پرونده شناسایی و به پلیس مراجعه داشته و در این خصوص پرونده تشکیل و تحویل مراجع قضایی شده است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا