یزدفردا: آزاد معلم سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار نیز در این نشست گفت: با رویکرد علمی مبتنی بر شفافیت، پاسخگویی و مشارکت شهروندان فعالیت خود را آغاز کردیم و طی چهار ماه فعالیت خود، ریل‌گذاری و تعیین مسیر مناسبی با مشارکت شهروندان و تشکل‌ها در شهرستان مرکز استان شکل گرفته است.

به گزارش یزدفردا: وی از موضوعات پیگیر شده در این مدت را موضوع اتباع خارجی ذکر کرد و گفت: حدود ۱۷ هزار نفر اتباع غیرمجاز از شهرستان یزد به کشور خودشان طرد شده‌اند و پیش بینی می‌کنیم بر همین اساس نیز تعداد دانش آموزان اتباع در شهرستان طی سال تحصیلی جدید پنج هزار نفر کاهش یابد.

معلم در مورد گلایه‌هایی که در مورد ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در شهرستان وجود داشت نیز عنوان کرد: در این رابطه سعی شده با مشارکت معتمدان محلات، مسائل حاشیه‌ای این دانش‌آموزان به حداقل برسد ضمن این که مقرر شده دانش‌آموزان اتباع مجاز نیز در نزدیکترین مدرسه به محل اقامت خود ثبت‌نام شوند.

وی از پیگیری موضوع ساماندهی واحدهای ضایعاتی و خروج آنها از محدوده شهری خبر داد و گفت: در این باره ۳۴ مورد ضایعاتی پلمب شده و زیرساخت‌ها برای استقرار آنها در شهرک مشاغل مزاحم شهری فراهم شده است.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری اعلام کرد: موضوع حشرات مزاحم در محدوده بلوار جمهوری شهر با همکاری آبفا و مرکز بهداشت با انجام سمپاشی روزانه کنترل شده است.

وی از صدور دفتر فرعی یک حزب سیاسی در شهر یزد طی این مدت خبر داد و گفت: شاید مهمترین برنامه در دستور کار معاونت سیاسی فرمانداری پیگیری انتخابات شوراها در اردیبهشت سال آینده است.

وی از اقدامات صورت گرفته طی سال جاری را تلاش برای خروج مدارس ابتدایی شهرستان از وضعیت شیفت بندی ذکر کرد و با بیان این که تاکنون ۱۷ مدرسه از شیفت بندی خارج شده‌اند، گفت: به ازای خروج هر مدرسه از وضعیت شیفت بندی شاهد کاهش مشکلات و تبعات این حوزه خواهیم بود.

معلم در پایان یکی از موضوعات مورد گلایه شهروندان یزدی را مسائل زیست محیطی گلخانه‌های شهرستان ذکر و تصریح کرد: شهرستان یزد دارای دو هزار و ۸۰ واحد گلخانه‌ است که گاهاً مشکل پسماند و آلایندگی ناشی از سوزاندن این پسماندها برای مردم و منطقه مشکلات و گلایه‌هایی را ایجاد کرده بود که در همین راستا نیز با رایزنی‌هایی که صورت گرفت مقرر شد براساس قانون مدیریت پسماند، شاهد ساماندهی و رفع این مشکل تا پایان سال جاری باشیم.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا