به گزارش روابط عمومي فرمانداري شهرستان ميبد :  فلاح فرمانداردر رابطه با اقدامات ميراث فرهنگي شهرستان ميبد گفت : خوشبختانه اقدامات خوبي در حوزه ميراث فرهنگي شهرستان ميبد با كمك مديركل ومعاونت اجرايي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان انجام شده و در حال انجام كارهم نيزهست به گونه اي كه ضلع شمالي نارين قلعه و خانه ي آيت الله حائري و همچنين بيست و پنج خانه ي مشاركتي ، راسته بازار ميبد بالا ، خانه گلشن و آسياب آبي بيده كه از نظر نوع بنا ومهندسي معماري سنتي  در ايران حرف اول را ميزند وهمچنين اميدوار هستيم كه آسياب بفروئيه ،شاه جهان آباد،يخدان نيز از دل خاك بيرون كشيده شود ومرمت و باز سازي گردد .

وي تاكيد نمود : يكي از فازهايي كه ميشود به آن ها پرداخت آسياب هاي ميبد هستند كه ان شا الله بايد اين كارهم به عنوان يك اقدام خوب و موثر باشد و به عمل در آيد و حتي مي توان ميبد را به عنوان شهر آسيابها نيز ناميد .

فلاح در ادامه گفت : بخش ندوشن نيز كه داراي بافت تاريخي ويژه و منحصر به فرداست و همچنين به خاطر داشتن نوع پوشش گياهي و گونه هاي جانوري ،  وجود غار هاي قنديلي مي تواند يكي از جذاب ترين مناطق براي گردشگران داخلي و توريست  هاي خارجي باشد.

فلاح با با اشاره به مهجور ماندن صنايع دستي شهرستان ميبد گفت : در رابطه با بخش صنايع دستي متاسفانه مقداري سهل انگاري شده و بخاطر توجه بيشتر به بخش ميراث فرهنگي  مورد توجه قرار نگرفته است ولازم است توجه مسولين امر در رابطه با صنايع دستي بيشتر شود چون خيرين بسياري در ميبد هستن كه براي بهبود در صنايع دستي به خصوص صنعت زيلوبافي آماده كمك و ياري هستند.

فرماندار ميبد همچنين بيان داشت : در طي چند سال گذشته هر خشت خامي كه در شهرستان ميبد نگه داشته شده به عنوان يك سرمايه ي بزرگ به حساب  مي آيد و به همشهريان عزيز اين اطمينان رو خواهيم داد كه هر خشت خام اين شهرستان با ارزش و به عنوان سرمايه خواهد بود .

وي در خصوص مرمت آثار باستاني و تاريخي ميبد گفت : يكي از كارهاي كه بايد صورت بگيرد اين است كه به صرف يك منطقه ي خاص آثار تاريخي مرمت نشود و كار مرمت سازي به صورت گسترده و پراكنده در سطح شهرستان انجام شود كه ان شا الله در هر نقطه اي از شهر ما بتوانيم يك بافت تاريخي و منحصر را احياء و به معرض ديد گردشگران قرار دهيم .

وي تصريح كرد : آنچه بنده پيش بيني ميكنم اين است كه در آينده ي بسيار نزديك سيل گردشگر وعلاقه مندان به ميراث فرهنگي  به سمت ميبد و استان يزد روانه خواهد شد چنانچه كه در اين چند سال گذشته استقبال گرشگران از استان يزد و شهرستان ميبد بسيار چشم گير بوده است .

فرماندار ميبد بر لزوم سرمايه گذاري در بخش ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري بيان داشتند :  ميراث فرهنگي اعتباري تعريف كرده تحت عنوان پروژه هاي مشاركتي كه همان مبلغ و ميزاني كه بخش خصوصي سرمايه گذاري ميكند ميراث فرهنگي نيز مساعدت مي نمايد  و اين فرصت خوبي براي سرمايه گذاري در بخش ميراث فرهنگي شهرستان است و توجه خاص سرمايه گذاران را مي طلبد . وي ادامه داد ،  هتل هاي استان  كه داراي درجه و ستاره هستند تا سه ماه آينده ظرفيت آن ها تكميل است و اين بيانگر اين نكته است كه حركت شروع شده است و ان شا الله با پيوستن هتل آبشار ميبد به مجموعه ي هتل هاي ستاره دار در سال آينده شاهد اقامت گردشگران خارجي در شهرستان ميبد خواهيم بود .

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا