یزدفردا؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد با تشریح جزئیات حادثه تلخ سه‌شنبه شب در جریان تجمع «شب‌های اقتدار»، علت اصلی این سانحه را خواب‌آلودگی راننده اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ اسماعیل دهستانی با اشاره به وقوع این حادثه تصادف و برخورد خودرو با تعدادی از تجمع‌کنندگان در ابتدای بلوار امام خامنه‌ای (قدس سره) یزد در شامگاه سه‌شنبه هشتم اردیبهشت اظهار کرد: بلافاصله پس از وقوع این حادثه تلخ، بررسی دقیق علت وقوع آن در دستور کار پلیس و مجموعه‌های ذی‌ربط قرار گرفت.

وی افزود: بر اساس بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته، علت اصلی این حادثه خواب‌آلودگی راننده تشخیص داده شده است که منجر به مصدومیت پنج نفر از شهروندان شد؛ عزیزانی که برای پرچم‌داری از ایران مقتدر در این تجمعات شبانه حضور یافته بودند و اکنون به درجه جانبازی نائل آمدند.

دهستانی با ابراز تأسف عمیق از شهادت یکی از حاضران در این مراسم، تصریح کرد: در این حادثه، یک دانش‌آموز دختر ۱۳ ساله و از فرزندان دهه نودی که به همراه خانواده در این اجتماع حماسی حضور داشت، در جریان این حضور مردمی به فیض شهادت نائل آمد.

معاون استاندار یزد ضمن ابراز همدردی با خانواده این شهید دانش‌آموز و آرزوی صبر برای بازماندگان، در خصوص وضعیت مجروحان گفت: از نخستین لحظات وقوع حادثه، اقدامات درمانی برای مصدومان آغاز شده است و کادر درمان و مجموعه مدیریتی استان تمامی توان خود را برای بهبودی و سلامت این عزیزان به کار گرفته‌اند.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: از تمامی رانندگان عزیز درخواست می‌شود به‌ویژه در این شب‌ها و هنگام تردد در مسیرهای منتهی به اجتماعات مردمی، نهایت دقت و هوشیاری را داشته باشند تا دیگر شاهد تکرار چنین حوادث ناگواری نباشیم.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا