<p>یزدفردا:&nbsp;<span style="background-color: #e6e6e6; font-family: IRANSans, Arial; font-size: 14px; text-align: justify;">مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد: میزبانی مسابقات بین المللی بدمینتون جام فجر که از امتیاز کسب سهمیه المپیک پاریس برخوردار است به استان یزد واگذار شد.</span></p>

به گزارش یزدفردا: زهیر حاجی حسینی گفت: مسابقات بین المللی بدمینتون در دهه فجر امسال با حضور بدمینتون بازانی از بیش از ۳۵ کشور جهان در یزد برگزارمی شود و بدمینتون بازان برای کسب سهمیه المپیک با یکدیگر رقابت می‌کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد اضافه کرد: در حاشیه برگزاری این رقابت ها، اجلاس روسای فدراسیون‌های بدمینتون آسیای میانه و مسئولان بدمینتون آسیا نیز برگزار خواهد شد.

استان یزد در سال ۱۳۷۴ نیز میزبانی از دومین دوره مسابقات بین‌المللی بدمینتون جام فجر را برعهده داشت و بعد از ۱۵ سال دوباره این میزبانی به یزد اعطا شده است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا