سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد: متاسفانه یک بیمار در اردکان، یک بیمار در مهریز، یک بیمار در میبد و ۶ بیمار در شهرستان یزد به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

به گزارش یزدفردا: دکتر سلمانی گفت: از هزار و ۵۹۹ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز گذشته، بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی ۵۰۸ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان یزد شناسایی شدند.

وی ادامه داد: از این تعداد، ۵۳ نفر در بیمارستان‌های استان یزد بستری و ۴۵۵ نفر در منزل دوره نقاهت خود را طی می‌کنند.

دکتر سلمانی با اشاره به شناسایی موارد جدید بستری در بیمارستان‌های استان یزد اظهار داشت: ۳ بیمار در ابرکوه،۱۲ بیمار در اردکان،۲ بیمار در خاتم، ۶ بیمار در مهریز، ۵ بیمار در میبد و ۲۵ بیمار در شهرستان یزد شناسایی شدند.

وی با اشاره به فوت ۹ بیمار در شبانه روز گذشته افزود: متاسفانه یک بیمار در اردکان، یک بیمار در مهریز، یک بیمار در میبد و ۶ بیمار در شهرستان یزد به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

دکتر سلمانی تصریح کرد: در حال حاضر ۷۰۹ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد بستری هستند که از این تعداد ۱۲۳ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات دریافت می‌کنند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا