سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد: هر چند روند آمار بستری‌ها در شهرستان‌ها کاهشی شده است، اما در شبانه روز گذشته آمار بستری‌ها در شهرستان خاتم صعودی است.

به گزارش یزدفردا: دکتر سلمانی گفت: در حال حاضر، ۷۶۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد بستری هستند.

وی ادامه داد: از این تعداد، ۱۳۵ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور داشته و خدمات دریافت می‌کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: در شبانه روز گذشته، ۱۷۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد پذیرش شدند.

وی گفت: در حال حاضر شهرستان اشکذر در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان‌ها در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

دکتر سلمانی با اشاره به روند کاهشی بستری‌ها در شهرستان‌های استان اظهار داشت: اما در شبانه روز گذشته آمار بستری‌ها در شهرستان خاتم صعودی است و در صورت غفلت، مجدد روند بستری‌ها صعودی می‌شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: توصیه ما به شهروندان همچنان رعایت فاصله گذاری اجتماعی، زدن ماسک و رعایت توصیه‌های ستاد ملی کرونا است و تاکید می‌کنیم که نباید با شنیدن آمار‌های کاهشی که می‌تواند موقتی باشد دچار بی تفاوتی نسبت به رعایت دستورالعمل‌ها شویم و جدی بودن خطر را فراموش کنیم.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا