برای آزادی زندانیان مالی جرائم غیرعمد؛

هیئت عزاداری «باغ گندم» به پویش «سهم من آسمان» پیوست

  پرینت
شناسه خبر : 165658 | تاریخ انتشار : 18 Ordibehesht 1400 - 12:20 | 3802 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :
هیئت عزاداری باغ گندم، یکی از هیئت‌های مشهور یزد که چندی پیش مورد تفقد رهبر معظم انقلاب قرار گرفت، به پویش سهم من آسمان، پیوست.

به گزارش یزدفردا، هیئت عزاداران حسینی باغ گندم یزد با اهدای مبلغ ۲۰ میلیون تومان برای آزادی زندانیان جرائم مالی غیرعمد به پویش «سهم من آسمان» پیوست.

دره زرشکی، پیرغلام و سردسته این هیئت، هدف از این اقدام خداپسندانه را خشنودی خداوند متعال بیان کرد و گفت: در سال جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری مراسم افطار به سبک و شیوه هر ساله نبود به همین منظور آشپزخانه هیئت باغ گندم اقدام به پخت و توزیع غذا برای نیازمندان کرده و در کنار این حرکت خداپسندانه، مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال نیز از سوی اعضای این هیئت برای آزادی زندانیان مالی جرائم غیرعمد جمع اوری و به ستاد دیه اهدا کرد.

این هیئت در ماه محرم و در قالب پویش «هر هیئت آزادی یک زندانی» نیز مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان به ستاد دیه استان یزد اهدا کرد.

هیئت باغ گندم دو سال پیش در ماه محرم به دلیل شیوه و سبک عزاداری، انتخاب نوع اشعار آیینی و نظم و همنوایی عزاداران، مورد تفقد رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و ایشان از این هیئت به عنوان یک الگو یاد کردند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا
برچسب ها
اخبار مرتبط
توان دفاعی کشور، نتیجه خوداتکایی و دانش جوانان ایرانی است
پیگیری طرح‌های مهم راهسازی یزد؛ از زیرگذر شهید موحدین تا جاده ندوشن ـ ورزنه
حفظ وحدت و هویت دینی جوانان ضروری است
نشست بررسی تاب‌آوری اجتماعی و مدیریت بحران برگزار شد
پلیس یزد عامل آتش‌زدن مسجد تهران‌پارس را دستگیر کرد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • هیچ نظری موجود نیست