مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد ضمن ابراز خرسندی از گذر موفق صنعت برق استان از پیک بار سال ۹۹، اقدامات مدیریت مصرف انجام شده در این شرکت را تشریح کرد.

یزدفردا: ابوالفضل اسدی با اشاره به مصرف ۷۵ درصد از انرژی الکتریکی استان در بخش صنعت و حدود ۷ درصد در بخش کشاورزی، این استان را با مصرف حدود ۸۲ درصد در بخش صنایع مولد و اشتغال‌زا، استانی صنعتی برشمرد.

وی پیک نیاز مصرف استان یزد را در سال ۹۸ به میزان ۱۶۶۸ مگاوات دانست و عنوان کرد: با وجود رشد مشترکان صنعتی، اجرای پروژه‌های مدیریت بار و بهره‌برداری از پروژه‌های پیش‌بینی شده در سال‌جاری این میزان با بیش از 8 درصد رشد، به ۱۸۰۵ مگاوات رسید.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد ادامه داد: طرح‌های ذخیره عملیاتی صنایع، طرح‌های اوج بار و طرح‌های تعطیلات و تعمیرات از جمله طرح‌های تشویقی این شرکت است که برای جلب مشارکت صنایع بزرگ مورد استفاده قرار گرفت و با به کارگیری این راهکار‌ها و مشارکت صنایع و مردم، صنعت برق استان یزد به خوبی از پیک بار سال ۹۹ عبور کرد.

 

برنامه‌ریزی اجرای برنامه‌های گذر از پیک تابستان و اجرای برنامه‌های پاسخگویی بار سال ۹۹

دکتر اسدی همچنین در ادامه با اشاره به برگزاری ۱۳ جلسه کارگروه کاهش پیک بار استان از ابتدای سال ۹۹، پیگیری و هماهنگی اجرای برنامه‌های مدیریت بار در استان را از اهداف برگزاری این جلسات دانست و افزود: تعامل با مقامات و مسئولان استانی برای اجرای برنامه‌های مدیریت بار در سطح استان با توجه به وضعیت شبکه برق نیز از دیگر اقدامات انجام شده در این راستا بوده است.

وی همچنین مکاتبه با صنایع استان و ابلاغ ضوابط سال ۹۹ در نیمه دوم سال ۹۸، برگزاری جلسات هماهنگی مدیرعامل و معاونین شرکت برق منطقه‌‌ای یزد با مشترکین این شرکت به صورت تخصصی و عمومی و مبادله تفاهم‌نامه برنامه‌های پاسخگویی بار با مدیران انرژی صنایع و مشترکین شرکت را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای مدیریت بار عنوان کرد و هدف از این اقدامات را جلب همکاری و مشارکت بیشتر صنایع در گذر از پیک بار تابستان و درخواست برنامه پیش‌بینی کاهش بار برشمرد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد ضمن اشاره به ابلاغ سهمیه کاهش پیک ۱۹۵ مگاواتی این شرکت از سوی شرکت توانیر، اجرای برنامه‌های پاسخگویی بار سال ۹۹ را در راستای گذر موفق از پیک بار سال‌جاری یادآور شد.

وی با اشاره به جابجایی و تغییر ساعات پیک صنایع از خرداد تا شهریور ۹۹ به ساعات ۱۲ الی ۱۸ و جبران افزایش ساعات پیک در نیمه دوم سال، تصریح کرد: کاهش ساعت کاری ادارات استان در ماه‌های تیر و مرداد، پیگیری استفاده از مولد‌های تولید پراکنده در ایام اوج بار، آماده به کار بودن مولد‌های اضطراری برق منطقه‌‌ای یزد در مواقع ضروری، اجرای برنامه‌های مدیریت انرژی در ساختمان‌های اداری شرکت و قطع بار سیستم‌های سرمایشی این ساختمان‌ها در پایان ساعات اداری، از جمله اقدامات انجام شده در این شرکت بود.

بهره برداری از پروژه‌های پیک بار سال ۹۹

اسدی بهره‌برداری از ۱۲ پروژه با اعتبار ۸۴۹ هزار و ۳۰۰ میلیون ریال در شهرستان‌های مختلف استان یزد را از دیگر اقدامات شرکت برق منطقه‌‌ای یزد در راستای گذر موفق از پیک بار سال ۹۹ عنوان کرد و احداث پست ۲۳۰ به ۶۳ کیلوولت خضرآباد در شهرستان اشکذر، احداث پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت سرو در شهرستان اردکان، خط ۶۳ کیلوولت دو مداره تغذیه پست سریزد و پست سیار مربوطه در شهرستان مهریز و دو نیروگاه مقیاس کوچک طراح بهینه کیان در شهرستان یزد و تدبیر نیرو در شهرستان تفت را از پروژه‌هایی معرفی کرد که برای گذر موفق صنعت برق استان یزد از پیک بار تابستان ۹۹ به بهره برداری رسیدند.

 

 

  • نویسنده : روابط عمومی شرکت برق منطقه ای یزد
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا