نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت تنها ۲ درصد از کل مالیات خود را پرداخت کرده است و بزرگترین بدهکار مالیاتی محسوب می شود.

به گزارش رفسنجان فردا؛  احمد انارکی محمدی  در جلسه شورای اداری در تالار خیام دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان درباره وضعیت بودجه ای کشور اظهار کرد: با توجه به اینکه قیمت ها در فروش نفت کاهش پیدا کرده، بودجه به سمت اخذ مالیات و فاصله گرفتن از نفت رفته است.

 نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کارخانه ها و شرکت های بزرگ  اولین دستگاه ها در بحث پرداخت مالیات هستند که برای رونق تولید باید مالیات را بپردازند.

 وی ادامه داد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری دغدغه معیشت و اقتصاد مملکت را دارند نام گذاری سال ها را اقتصادی و معیشیتی اعلام می کنند و امسال را هم به جهش تولید نام گذاری کرده اند.

 انارکی محمدی گفت: در جهش تولید تنها راه این است که سود شرکت ها و کارخانه ها و تولید را بالاببریم در غیر این صورت اگر نتوانیم سود را بالا ببریم مشکل قبل از جمله سودجویی، دلالی ها و فرار مالیاتی را خواهیم داشت.

 وی افزود: بیش از 50 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم علاوه بر آن 40 هزار میلیارد تومان هم معافیت مالیاتی داریم که در بسیاری از موارد می توان آن ها را جذب کرد؛ با راه اندازی سامانه های جامع مالیاتی، تجارت و سامانه جامع مجوزها می توان تولید، جهش تولید و در نهایت سود را داشته باشیم.

 

انارکی محمدی خاطرنشان کرد: استان کرمان در بحث مجوزها بدترین وضعیت را دارد؛ فضای کسب و کار ایران رتبه 120 جهانی است که اگر بخواهیم این عدد را پایین بیاوریم باید در بحث صدور مجوزها سامانه جامع راه اندازی شود.

 

 وی در بحث مالیات هم گفت: اکثر  فعالان اقتصادی مالیات را پرداخت می کنند امّا عده ای تهاتر می کنند، تولید ندارند و در زمینه های مختلف ماشین، خانه، زمین و ...  فرار مالیاتی دارند.

  نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در قانون جدید جلوگیری از فرار مالیاتی این است که بر اساس عملکرد باید مالیات پرداخته شود.

  وی با اشاره به اینکه دولت 2 درصد از کل مالیات  را پرداخت کرده است، گفت: دولت از کل بدهی مالیاتی تنها 2 درصد را پرداخت کرده و بزرگترین بدهکاری مالیاتی محسوب می شود.

 

 انارکی محمدی با اشاره به اینکه رشد اقتصادی دنیا به خاطر کرونا پایین آمد و بانک جهانی این وضعیت را اعلام کرد افزود: با آنکه 8 هزار میلیون دلار تزریق شد امّا اقتصاد دنیا جای خود را نگرفت.

  وی به بحث پسته اشاره و خاطرنشان کرد: امسال آمریکا 500 هزار تن محصول پسته دارد و ایران هم در پیش بینی های خود تولید 150 هزار تن محصول پسته را دارد؛ در رفسنجان 60 هزار تن پسته خواهیم داشت.

  انارکی محمدی با بیان اینکه در انبارها از سال گذشته 110 هزار تن محصول پسته نگهداری شده است، تصریح کرد: اگر قرار است کاری انجام شود بهتر است هرچه زودتر آغاز شود و بانک مرکزی اقدام کند و پسته ای که صادر می کنیم به هر نحوی ارز را وارد کنیم و این بخش ساماندهی شود و گر نه در بازار جهانی به مشکل برمی خوریم./شبستان

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا