مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد به همراه معاونین خود دربازدید از مرکز اورژانس استان با رییس مرکز اورژانس به گفتگو پرداخت.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد ؛ جلسه مشترک سازمان اورژانس یزد و هلال احمر استان با هدف هماهنگی بين بخشي و باحضور مدير عامل هلال احمر و معاون امداد و نجات و معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان و رئيس سازمان اورژانس و معاونين محترم فني و عمليات و اجرايي در دفتر رئيس سازمان اورژانس يزد برگزار شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد با قدردانی از همکاری اورژانس با این جمعیت، بیان کرد: فعالیت‌ها و وظایف نیروهای امدادی هلال احمر در حوادث جاده‌ای معطوف بر امداد و نجات و رهاسازی مصدومان در تصادفات است که در نهایت اورژانس با تحویل این مصدومان آنها را به بیمارستان انتقال می‌دهد.

در این جلسه دکتر حرازی زاده از همکاری در حیطه پژوهشي ، تجهيزات پزشکي و همچنين برگزاري دوره هاي  آموزشي ATLS، PHTLS ، احیا و فیکسیشن، اعلام آمادگی کرد.

دکتر دهقان رئیس سازمان اورژانس استان یزد بیان کرد : جذب نیروهای داوطلب و آموزش و سازماندهی آنها در راستای ماموریت های عام المنفعه و بشردوستانه، هنر بزرگ جمعیت هلال احمر است.

وی عنوان داشت : اگر آموزش های امدادی به صورت خوشه ای باشد و فراگیران نیز مطالب دریافتی خود از مربیان را به دیگر هنرجویان بیاموزند، گستره و اثرگذاری آموزش ها بیشتر خواهد بود.

در پایان از واحدهای MCMC ، تریاژ تلفنی و دیسپچ و آمبولانس CBRNE بازدید بعمل آمد.

 










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا