رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد از ثبت‌نام بیش از 800 واحد صنعتی برای دریافت تسهیلات دولتی در استان خبر داد

به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت ، معدن وتجارت استان یزد، محمد رضا علمدار یزدی  دربیست و سومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد که به ریاست استاندار و دبیری سازمان صنعت،معدن وتجارت استان و با حضور دستگاههای ذیربط و بانکهای عامل با هدف بررسی وضعیت درخواستهای تسهیلات رونق تولید در محل سالن حمیدیا استانداری برگزار شد افزود: یکی از اساسی ترین مشکلاتی که واحدهای صنعتی و تولیدی با آن رو برو هستند مشکلات اقتصادی است که همه با عزمی راسخ تلاش خواهیم کرد تا با رفع موانع تولید بتوانیم به اقتصاد کشور کمک کنیم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد کفت: تاکنون 825 واحد تولیدی خرد و متوسط جهت استفاده از تسهیلات به سامانه بهین یاب مراجعه نموده اند که از این تعداد 166مورد سرمایه ثابت و تعداد 497 مورد سرمایه در گردش می باشد و تعداد 162 مورد مربوط به جهاد کشاورزی است.

مهندس علمدار یزدی ادامه داد :31 مورد از تعداد درخواستهای تایید شده توسط کارگروه استانی که 2موردسرمایه ثابت و 29 مورد سرمایه در گردش است جهت اخذ تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شده اند.

 وی افزود:  دراین جلسه نیزمصوب گردید 184 واحد برای دریافت تسهیلات معرفی شوند که جمعا تاکنون پس از بررسی شرایط در کمیته ارزیابی تعداد 215 واحد تولیدی وصنعتی برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل استان معرفی شدند .

 

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا