یزدفردا"آخرین مهلت واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب جهت مراجعه به اتاق اصناف شهرستان و تشکیل پرونده صنفی تا پایان خرداد ماه سال جاری خواهد بود و پس از این تاریخ ، از فعالیت واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب جلوگیری می شود .
به گزارش واحد دریافت خبر یزدفردا" رئیس این اداره در نشست با کارمندان اداره و مسیول واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف اشکذر با اعلام این خبر افزود: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان یزد، مقرر گردیده طرح شناسایی و ساماندهی واحد های صنفی فاقد پروانه کسب ،بر اساس ماده ۲۶ قانون نظام صنفی، با محوریت واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف و نیز همکاری روسا و بازرسان اتحادیه های صنفی با جدیت تمام انجام شود.
فلاح افزود:از همکاران اتاق اصناف شهرستان در اجرای این طرح، انتظار می رود با دقت کافی و با رعایت جایگاه اجتماعی و حقوقی افراد،و با توجه به اتمام شناسایی واحدهای فاقد مجوز در سال 94،مجدداً به واحد های صنفی فعال و جدید در سطح شهر مراجعه و نسبت به جمع آوری اطلاعات و ابلاغ اخطاریه اقدام کنند.
وی افزود: در طی شناسایی واحدهای فاقد مجوز از سال93 تا کنون حدود 700 واحد فاقد مجوز شناسایی شده بودند که طی سال 94 و با توجه به اولویتهای در نظر گرفته شده، تعداد 223 واحد و در سال 94 تعداد 194 واحد دارای پروانه کسب شدند. و اکنون نیز شهرستان اشکذر دارای 759 واحد دارای پروانه کسب میباشد.که از این حیث شهرستان دارای عملکرد مناسبی در بین دیگر شهرستانها بوده است.
میثم فلاح رئییس اداره صنعت،معدن وتجارت شهرستان ضمن قدردانی از واحد بازرسی و نظارت اداره صنعت،معدن و تجارت و نیز انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان در کمک به شناسایی و اجرای این طرح ،خطاب به کارمندان اداره و اتاق اصناف شهرستان گفت؛ در اجرای هر چه بهتر و دقیق تر این طرح ،حفظ حقوق افراد و نحوه ی تعامل و ارتباط با فعالان صنفی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، چرا که اعتقاد داریم اتحادیه های صنفی و اتاق اصناف خانه دوم افراد صنفی است و تمام فعالان صنفی در حقیقت صاحبان اصلی اتحایه ها هستند؛ بنابراین برخورد دوستانه توام با احترام و ادب با متولیان واحد های صنفی، زمینه برقراری ارتباط صمیمانه و تقویت نهاد های صنفی را فراهم می کند و این مهم باید مد نظر بازرسان قرار گیرد.
در ادامه این نشست ،فلاح نسبت به اهمیت موضوع تکریم ارباب رجوع، افزود: اتحادیه های صنفی و اتاق اصناف و نیز اداره صنعت،معدن و تجارت به منظور شناخت مشکلات و کنترل جریانات بازار به اطلاعات کامل افراد صنفی احتیاج دارند .این مهم در بحث مدیریت بازار،کنترل قیمت ها ،شناخت کاستی ها و تقویت توانمندی های اقتصادی اهمیت بالایی دارد .
وی در ادامه افزود : در دنیای امروز و در این فضای رقابتی شدید ،هر چه قدر که اطلاعات و دانش مدیران از مجموعه های تحت مدیریتی خود بیشتر باشد ،به همان میزان می توانند در مقابله با مشکلات و نارسایی ها ،دقیق تر و موفق تر عمل کنند.
ایشان در پایان نقش رسانه های شهرستان را در اطلاع رسانی اقدامات و برنامه های این اداره و اتاق اصناف بسیار مهم دانست و از تمامی فعالان در این حوزه تشکر و قدردانی کرد و خواهان تقویت نحوه اطلاع رسانی اتاق اصناف در خصوص نحوه ثبت نام متصدیان صنفی جهت دریافت پروانه کسب و دیگر وظایف آنها، از طریق سایت اتاق اصناف، رسانه های مکتوب و مجازی شهرستان شدند و خواهان اهمیت ویژه برای استفاده از ظرفیت شبکه های مجازی شدند.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا