ابرکوه رحیم میرعظیم سرپرستی یزد فردا: سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه ابرکوه، استقبال از جلسات تفسیر قرآن را خوب ارزیابی نمود.

حجت الاسلام رسول علیخانی، با بیان این مطلب افزود: در راستای ترویج فرهنگ قرآن آموزی، در طول سال و به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان، جلسات تفسیر قرآن در جوار یکی از امامزادگان برگزار می گردد که این جلسات، امسال در محل امامزاده احمد ابرکوه برگزار می شود.

به گفته علیخانی، شرکت کنندگان در این جلسات، هر 3 ماه یکبار در یک آزمون شرکت می کنند و به نفرات برتر هر دوره نیز جوائزی اهداء می گردد.

وی خاطر نشان ساخت: علاوه بر آن، به تمام شرکت کنندگان نیز تقدیر نامه حضور اهداء می گردد.

علیخانی افزود: در پایان هر دوره، همچنین از خادمین قرآن(مسئولین اجرای این طرح) نیز به نحو شایسته ای قدر دانی می شود.

مسئول اداره اوقاف ابرکوه خاطر نشان ساخت: این جلسات در طول سال هفته ای یک جلسه و در ماه رمضان هفته ای 3 جلسه برگزار می شود.

شایان ذکر است که امامزاده احمد از امامزادگان مورد تکریم مردم است که بواسطه قرار گرفتن آن در مرکز شهر ابرکوه علاوه بر مردم شهرستان، مسافران بسیاری را نیز به سوی خود جلب می کند.

امامزاده احمد همچنین در ایام عزاداری و به خصوص ایام محرم و بویژه عاشورا یکی از محل های برگزاری مراسم است.http://yazdfarda.com/images/news/actual/?img=365733.jpg

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا