زمان : 30 Dey 1400 - 16:56
شناسه : 170895
بازدید : 3432
تجلیل از کارشناسان برتر حوزه محیط زیست صنایع استان یزد رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: تجلیل از کارشناسان برتر حوزه محیط زیست صنایع استان یزد در مراسمی با حضور معاون رئیس جمهور از ۸ کارشناس برتر در حوزه محیط زیست صنایع استان یزد تجلیل شد.

به گزارش یزدفردارئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این مراسم گفت: آلاینده‌های طبیعی مثل ریزگرد‌ها و استقرار صنایع در محور یزد ـ اردکان سبب شده شاخص‌های مناسب آلایندگی را در این محور نداشته باشیم.

علی سلاجقه با اشاره به تصمیم خوب استاندار یزد در زمینه لغو مجوز صنایع آلاینده در این محور افزود: مشکل ریزگرد‌ها با اجرای برنامه منابع طبیعی و محیط زیست استان در زمینه پوشش گیاهی مناسب کم آبخواه تا حدودی حل خواهد شد.

وی با اشاره به مشکلات کم آبی استان یزد اظهار داشت: پیشنهاد می‌شود در محور یزد ـ اردکان از تصفیه خانه‌ها و بازچرخانی‌ها برای پوشش گیاهی در این منطقه استفاده شود.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: پالایش و آلایش جو و خاک و آب وهوا در دستور کار دولت و سازمان محیط زیست کشور قرار دارد.