زمان : 25 Dey 1400 - 11:40
شناسه : 170757
بازدید : 3355
نحوه حذف جرایم کرونایی اعلام شد رئیس پلیس راهور استان یزد: نحوه حذف جرایم کرونایی اعلام شد رئیس پلیس راهور استان یزد، از بخشودگی جرایم کرونایی برخی از مشاغل و افراد خبر داد.

به گزارش یزدفردا: سرهنگ زارع درباره حذف جرایم کرونایی، اظهار داشت: ممکن است افرادی احکامی را از فرمانداری‌ها گرفته باشند، اما این احکام از سوی استانداری یا فرمانداری به ما ابلاغ نشده باشد و یا در مواردی پرستاران و کادر درمان، افرادی دارای احکام قضائی، خبرنگاران، بیماران و افراد دارای وقت عمل جراحی، افرادی که محل کار و ماموریتشان در طرح باشد می‌توانند مشمول حذف این جرایم شوند.

رئیس پلیس راهور استان یزد ادامه داد: این افراد از طریق مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ یا پلیس راهنمایی و رانندگی، می‌توانند نسبت به حذف این جرایم اقدام کنند.

وی اضافه کرد: لازم است این افراد مدارک و مستندات خود را نیز همراه داشته و در آنجا ارائه کنند تا پس از انجام بررسی‌های لازم نسبت به حذف این جرایم اقدام شود.