زمان : 24 Aban 1400 - 15:51
شناسه : 169410
بازدید : 4460
۱۵۵۷ جواز تاسیس و ۲۳۶ پروانه بهره برداری صنعتی در یزد صادر شد در ۷ ماهه ابتدای ۱۴۰۰؛ ۱۵۵۷ جواز تاسیس و ۲۳۶ پروانه بهره برداری صنعتی در یزد صادر شد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه، یک هزار و ۵۵۷ جواز تاسیس و ۲۳۶ پروانه بهره برداری از واحدهای صنعتی در استان یزد صادر شده است.

به گزارش یزدفردا: محمدرضا علمدار یزدی اظهار داشت: برای هزار و ۵۵۷ واحدی که طی هفت ماهه اول امسال جواز تاسیس دریافت کرده اند، بالغ بر 769 میلیارد ریال سرمایه گذاری ثابت انجام شده و پیش بینی می شود با بهره برداری از این واحدها، برای ۴۸ هزار و ۸۶۳ نفر اشتغال ایجاد شود.

وی افزود: برای ۲۳۶ واحدی که در هفت ماهه نخست امسال برای آنها پروانه بهره برداری صادر شده است نیز ۵۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده و این واحدها برای ۴ هزار و ۵۳۲ نفر شغل ایجاد کرده اند.

علمدار یزدی با بیان اینکه در سال ۹۹ در مجموع ۳۵۳ پروانه بهره برداری با سرمایه گذاری ۳۷۲۷۴۰۳۹ و اشتغالزایی ۴ هزار و ۴۹۱ نفر در سطح استان صادر شده، عنوان کرد: جوازهای تاسیس صادر شده در سال ۹۹ نیز ۳ هزار و ۵۹۵ مورد با سرمایه گذاری ۴۲۶۲۶۲۴۹۰ و پیش بینی اشتغالزایی برای ۶۷ هزار و ۴۴۴ بوده است.

وی یادآور شد: در حال حاضر در استان یزد ۳ هزار و ۹۳ واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری معتبر هستند و برای ۶ هزار و ۸۳ واحد نیز جواز تاسیس صادر شده است.