زمان : 07 Dey 1399 - 14:33
شناسه : 163037
بازدید : 4194
تولید کابل‌های ACSR با توان داخلی براي نخستين بار در يزد تولید کابل‌های ACSR با توان داخلی متخصصان شرکت کارخانجات شهید قندی یزد موفق شدند خط تولید آزمایشی کابل ACSR را با توان داخلی راه اندازی کنند.

یزدفردا: مدیرعامل شرکت کارخانجات شهید قندی یزد گفت: به منظور کاهش هزینه در سرمایه گذاری و استفاده بهینه از تجهیزات و ابزار موجود تجهیزات خطوط بلااستفاده شرکت به کار گرفته و با انجام تغییرات در تابلو‌های کنترلی خط تولید آزمایی کابل ACSR با موفقیت انجام شد.تولید کابل‌های ACSR با توان داخلی


عسکری افزود: در این طرح تولید هادی آلومینیومی تقویت شده با فولاد ACSR که نوعی هادی خطوط انتقال هوایی است انجام شد.


مدیرعامل شرکت کارخانجات شهید قندی یزد ادامه داد: کابل‌های هادی آلومینیومی تقویت شده با فولاد با رویکرد تکمیل سبد محصولات و به منظور تامین بازار داخلی و گسترش صادرات در این شرکت تولید می‌شود.


هادی‌های آلومینیومی تقویت شده با فولاد در صنعت برق بویژه در کشور‌های همسایه مورد استفاده قرار می‌گیرد.