به گزارش یزدفردا:

بسم الله الرحمن الرحیم
إنا لله و إنا إلیه راجعون
خبر رحلت عالم عارف کامل ، حضرت آیت الله حاج سید محمد علی علاقه بند موجب تألم و تأثر شدید گردید. شخصیتی با عظمت خاص خودش که منش زندگی او مسیر صحیح اسلام و قرآن و اهل بیت علیهم السلام را ترسیم نمود.
خوشا به چنین سعادتی ، مدرس معقول و منقول ، مفسر قرآن ، معلم اخلاق ، حلقه اتصال سلسله علمای سلف با نسل جدید، محرم اسرار حق و مأمن اهل دل که مردمان با خدا دعاهای ایشان را موجب نزول برکات و دفع بلایا می دانستند.
سالیانی سابقه ارتباط و محبت آن بزرگوار با حقیر و مرحوم اخوی و والد ، علی الخصوص جناب جد ،آیت حق و سید سند (به تعبیر آیت الله علاقه بند) آقا میرزا سید حسین صدر الساداتی موجب مباهات و امید به شفاعت ایشان در سرای دیگر است.
این مصیبت را به محضر حضرت ولی عصر ارواحنا فداه ، مقام معظم رهبری ، علمای اعلام ، جامعه علمی حوزویان و دانشگاهیان عزیز و جمیع مردم دارالعباده یزد تسلیت عرض می کنم و برای بیت شریف ایشان صبر و اجر مسألت می کنم.
قم المقدسه میرزا محمد حسین احمدی فقیه یزدی
۲۶ ربیع الاولی ۱۴۴۳ ، یازده آبان ۱۴۰۰

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا