مدیر دفتر فنی انتقال شرکت برق منطقه‌ای یزد از اجرای پروژه‌ افزایش 7.2 مگاواری بانک خازنی در پست های 63 کیلو ولت مهریز و سیار پردیس خبر داد.

به گزارش یزدفردا به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای یزد: سیف‌الله افضلیان‌تبار، با اشاره به مصوبات کمیته های تشکیل شده در این رابطه خاطرنشان کرد: به منظور بهبود ضریب توان، آزاد سازی ظرفیت ترانسفورماتورها، کاهش تلفات و بهبود پروفیل ولتاژ 20 کیلوولت پست های فوق توزیع شرکت، انجام پروژه‌‌ی افزایش ظرفیت بانک خازنی در پست های 63 کیلوولت مهریز و سیار پردیس (مزرعه کلانتر)، در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: به منظور اجرایی شدن این پروژه، با همکاری گروه مطالعات دفتر فنی و همچنین ظرفیت پیمانکاران  PM، مطالعات هماهنگی و محاسبات تجهیزات مورد نیاز انجام شده و پس از نهایی شدن طرح و تامین تجهیزات، فعالیت مربوط به پیمانکاران بومی نگهداری و تعمیرات آغاز شد.

وی افزود: مطابق با برنامه ریزی انجام شده، به محض تحویل گیری یونیت‌های خازنی از شرکت توانیر و قبل از پیک بار سال جاری، پروژه های خازن سیار پست پردیس با ظرفیت 2.4 مگاوار و افزایش 4.8 مگاواری ظرفیت خازنی پست مهریز به بهره برداری رسید. 

افضلیان‌تبار تصریح کرد: در اجرای این پروژه‌ها از توان تجهیزاتی موجود در انبار شرکت برق منطقه‌ای یزد استفاده شد که ضمن به کارگیری تجهیزات راکد انبار، صرفه جویی بالای 7 میلیارد ریالی را موجب شده است.

 










  • نویسنده : روابط عمومی شرکت برق منطقه ای یزد
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا