زمان : 13 Mehr 1400 - 09:40
شناسه : 168409
بازدید : 4301
دارالعباده سوگوار پیامبر اکرم (ص) و امام حسن مجتبی (ع) دارالعباده سوگوار پیامبر اکرم (ص) و امام حسن مجتبی (ع) در سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) و امام حسن مجتبی (ع) مردم ولایت‌مدار استان یزد سوگوار و عزادار شدند.

به گزارش یزدفردامردم مومن و دیندار دارالعباده یزد امروز در بیست و هشتم ماه صفر و سالروز ارتحال پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) و سبط ایشان حضرت امام حسن مجتبی (ع) سوگوار بوده و به عزاداری می‌پردازند.

عزاداران با حضور در حسینیه ها، مساجد و تکیه‌ها در رثای نبی رحمت و دومین امام و حجت الهی سوگواری می‌کنند.

مراسم رحلت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) صبح امروز در دفتر نماینده ولی فقیه در استان یزد برگزار شد.

در این مراسم که با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد، امام جمعه یزد، استاندار، فرمانده انتظامی استان و جمعی از مسئولان و مردم حضور داشتند.

سخنران این مراسم به بیان فضائل و ویژگی‌های حضرت محمد مصطفی (ص) و اهل بیت عصمت و طهارت ایشان پرداخت.

مداح اهل بیت نیز در رثای ماه‌های آخر صفر، سوگواری و مدیحه سرایی کرد.

این مراسم فردا و پس فردا هم از ساعت ۷:۳۰ الی ۸:۳۰ صبح در دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد برگزار خواهد شد.