زمان : 11 Mehr 1400 - 18:18
شناسه : 168374
بازدید : 3791
اجاره نشینی ۳۰۰ خانوار نیازمند در بافت قدیم یزد مدیرکل کمیته امداد استان یزد: اجاره نشینی ۳۰۰ خانوار نیازمند در بافت قدیم یزد مدیرکل کمیته امداد استان یزد: حدود ۳۰۰ خانوار نیازمند در خانه‌هایی با قدمت بالای ۱۰۰ سال اجاره‌نشین هستند.

به گزارش یزدفردا: محمد شجاعان در دیدار با رئیس شورای شهر یزد با بیان اینکه از محرومیت مرکز استان غفلت شده است، گفت: همواره از استان یزد به‌ عنوان استانی برخوردار یاد می‌شود و متأسفانه از فقر زیر پوسته شهر یزد غفلت شده است، وضعیت فقرا و نیازمندان در برخی مناطق شهر یزد از دیگر مناطق محروم استان به‌مراتب نگران‌کننده‌تر است.

وی با اشاره به اینکه تمرکز فقرای شهر یزد در بافت قدیم و مناطق حاشیه شهر است، افزود: بیشتر منازل قدیمی که نیازمندان در آن سکونت دارند فوق‌العاده نامناسب و در حال فروریختن است و باید قبل از آغاز فصل سرما فکر اساسی برای آن‌ها برداشته شود.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد ادامه داد: عوامل متعدد باعث شده تراکم فقرا در بافت قدیم به‌ویژه در دو سال گذشته بیشتر از حاشیه شهر شود.

شجاعان تصریح کرد: کمیته امداد منازل این گروه از جامعه هدف تحت حمایت را شناسایی کرده و ضرورت دارد نهاد‌ها و سازمان‌های مرتبط و متولی امر مسکن همکاری لازم را با این نهاد برای ساماندهی این خانواده‌ها داشته باشند، اولویت نخست انتقال این خانواده‌ها به مکانی امن و سپس ساخت مسکن برای آنان است.

وی اظهار داشت: در صورت تأمین زمین مناسب از طریق دستگاه‌ها و ادارات متولی حتی در مناطق روستایی، کمیته امداد آمادگی دارد ساخت منازل مسکونی در ابعاد و متراژ کم با مشارکت خیران، فعالان عرصه صنعت ساختمان و مؤسسات دولتی و غیردولتی مرتبط با امر مسکن و همچنین نقش‌آفرینی ویژه خانوار‌های تحت حمایت از طریق تسهیلات قرض‌الحسنه را آغاز کرده و به سرانجام رساند.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد نیز در این دیدار گفت: کمیته امداد، محور‌های همکاری با این شورا را در قالب سند جامع فقرزدائی ارائه کند تا تصمیمات اصولی برای خدمت‌رسانی بهتر به نیازمندان با تعامل و هم‌افزایی اتخاذ شود.

غلامحسین دشتی با بیان اینکه باید فقر در یزد با توجه به ظرفیت‌های موجود به صفر نزدیک شود، افزود: تعداد زیادی از یزدی‌های کارآفرین و سرمایه‌دار مقیم استان‌های دیگر هستند که باید شناسایی شده و از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده شود.