زمان : 08 Mordad 1400 - 21:10
شناسه : 167147
بازدید : 3839
کاهش سن مرگ و میر کرونایی در استان یزد سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد: کاهش سن مرگ و میر کرونایی در استان یزد سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد از تاثیر مثبت واکسیناسیون کرونا در استان خبر داد.

به گزارش یزدفردا: سلمانی با اشاره به اینکه واکسیناسیون بر اساس برنامه رده بندی سنی انجام می‌شود، گفت: خوشبختانه با انجام واکسیناسیون بر روی افراد سن بالا، میزان ابتلا به این بیماری خطرناک ۹ سال کاهش یافته است.

وی افزود: روند فوتی‌ها هم که پیش از این بالا بود، در موج پنجم کرونا که از شدت و گستردگی زیادی برخوردار است، کمتر از گذشته است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد این مسائل را از نتایج واکسیناسیون برشمرد و گفت: واکسیناسیون گروه سنی ۵۵ تا ۵۰ سال هم در استان یزد آغاز شده است. مشخصات این افراد در شبکه بهداشت وجود دارد و به تدریج با این افراد تماس گرفته و یا برای آنان پیامک فرستاده می‌شود.