زمان : 29 Tir 1400 - 15:37
شناسه : 166993
بازدید : 3461
فعالیت مراکز تجمیعی واکسیناسیون در روز‌های تعطیل معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد: فعالیت مراکز تجمیعی واکسیناسیون در روز‌های تعطیل معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد: مراکز تجمیعی واکسیناسیون در تعطیلات رسمی فعالیت دارند و تزریق واکسن را انجام می‌دهند.

به گزارش یزدفردا: دکتر شریفی گفت: مراکز تجمیعی واکسیناسیون در استان همه روزه در حال ارائه خدمات هستند و حتی در تعطیلات رسمی نیز در نوبت صبح فعالیت داشته و تزریق واکسن را انجام می‌دهند.

وی افزود: در شهرستان‌ها نیز مراکزی که نوبت دهی انجام داده اند در یک نوبت در روز‌های تعطیل فعال هستند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد افزود: ساعت و مکان داوطلبان از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود و افراد از حضور بدون نوبت در پایگاه‌های واکسیناسیون جدا خودداری کنند.

شریفی گفت: از ابتدای انجام واکسیناسیون در استان یزد، ۱۵۱ هزار و ۶۵۴ هزار دوز واکسن به گروه‌های هدف تزریق شده است. تاکنون ۱۱۱ هزار و ۲۸۱ یزدی دوز اول واکسن را دریافت کرده اند و مقابل  کرونا ویروس واکسینه شده اند.

وی با اشاره به واکسیناسیون گروه سنی ۶۰ سال به بالا در استان گفت: ۶۱ درصد از گروه سنی بالای ۶۰ سال و ۷۲ درصد از جمعیت بالای ۷۰ سال در استان یزد در برابر کووید ۱۹ واکسینه شده اند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد تاکید کرد: افراد بالای ۶۰ سال جهت دریافت نوبت واکسن کووید ۱۹ در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کرده و منتظر دریافت پیامک برای مراجعه باشند.