زمان : 06 Esfand 1404 - 18:30
شناسه : 219455
بازدید : 1570
برنامه‌های تربیتی در اولویت شورای شهر یزد است نایب رئیس شورای اسلامی شهر یزد: برنامه‌های تربیتی در اولویت شورای شهر یزد است یزدفردا؛ حجت‌الاسلام سید محمدناصر حیدری با تأکید بر تربیت نسلی مؤثر و مفید گفت: تلاش شورا در این دوره همواره بر این بوده تا برنامه‌های تربیتی در اولویت همه فعالیت‌ها باشد.

به گزارش یزدفردا؛ حجت‌الاسلام سید محمدناصر حیدری، نایب رئیس شورای اسلامی شهر یزد، امروز، ۶ اسفندماه در دویست و نود و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر یزد گفت: پیامبر اکرم(ص) فرمودند: هنگامی‌که فتنه‌ها مانند شب تار، شما را فرا گرفت به سمت قرآن روی آورید، چون قرآن چراغ هدایت و راهنمای مردم بوده و قرآن فرقان است، یعنی در دوراهی‌ها حق را از باطل نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: همه ما نیز در این ایام که می‌گذرد در برخی از حوادث، گاها‌ً در تشخیص حق از باطل اشتباه می‌کنیم، بنابراین با اتکا به قرآن، حق از باطل قابل تشخیص است و طبق فرمایش رسول اکرم(ص) قرآن بهترین راه تشخیص حق از باطل است.

عضو و سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد افزود: مایه افتخار است که در شهر دارالعباده یزد زندگی می‌کنیم، چون یزد حسینیه ایران، شهری است که در اکثر خانه‌ها و محله به محله آن جلسات قرآن برقرار است و همچنان پر رونق‌تر از قبل در حال برگزاری است. 

حجت‌الاسلام حیدری ادامه داد: مردم ولایت‌مدار استان و شهر یزد همواره در مسیر اسلام و قرآن قرار داشته و دارند و بسیاری از دشمنان سعی کردند این جلسات قرآنی را کمرنگ کنند که به فضل خدا نتوانستند و اکنون نیز باید رجوع به قرآن در همه امور صورت گیرد تا حتی لحظه‌ای نیز در مسیر اشتباه و باطل قرار نگیریم.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر یزد در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک روز مهندس، اظهار کرد: تلاش‌ها و زحمات این قشر بر هیچکس پوشیده نیست و به‌ویژه مهندسان فعال در شهرداری که نقش مهمی در مدیریت تخصصی و همچنین پویایی شهر دارند.

حجت‌الاسلام حیدری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی از راه‌اندازی فرهنگسرای تربیت به همت سازمان فرهنگی شهرداری خبر داد و گفت: تلاش شورا در این دوره همواره بر این بوده و هست که برنامه‌های تربیتی در اولویت همه فعالیت‌ها باشد. 

وی اظهار کرد: در ششمین دوره شورای اسلامی شهر یزد همه برنامه‌ها و رویدادها حمایت شد اما اولویت با فعالیت‌های امور تربیتی بود و بیشترین حمایت صورت گرفت چون مسئله و دغدغه امروز بسیاری از خانواده‌ها نیز تربیت نسلی مؤثر برای کشور است.