زمان : 27 Bahman 1404 - 16:08
شناسه : 219258
بازدید : 2052
موظف به ایجاد امنیت روانی برای مردم و نامزد‌ها هستیم دادستان عمومی و انقلاب استان یزد: موظف به ایجاد امنیت روانی برای مردم و نامزد‌ها هستیم یزدفردا؛ دادستان عمومی و انقلاب استان یزد: یکی از وظایف ما ایجاد حس امنیت روانی بین مردم و نامزد‌های انتخابات است.

به گزارش یزدفردا؛ جلسه ستاد پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی در دادگستری استان یزد تشکیل و گزارشی از فرایند ثبت نام داوطلبان و بررسی صلاحیت‌ها ارائه شد.

دادستان عمومی و انقلاب یزد گفت: ایجاد حس امنیت روانی بین مردم و کاندیدا‌ها یکی از وظائف ما به شمار می آید و باید با تبیین مسائل مورد نظر، نامزد‌های انتخابات را با حق و حقوق و تکالیف خود آشنا کنیم.

حسن زاده افزود: در این خصوص دستگاه قضایی و ستاد اجرای انتخابات، جلسات آموزشی را برگزار خواهند کرد. همچنین آموزش‌هایی برای استفاده حداکثری از فضای مجازی برای تبلیغ داوطلبان برگزار می‌کنیم.

وی همچنین از اختصاص دو شعبه از دادسرا‌های یزد به جرایم انتخاباتی خبر داد.

دبیر ستاد انتخابات استان یزد هم گفت: در بازه زمانی بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر هستیم. بررسی‌ها در هیئت‌های نظارت شهرستان‌ها در حال انجام است و تا ۳۰ بهمن ادامه دارد.

سالاری با اشاره به اعلام نتایج به فرمانداری‌ها در اول اسفند ادامه داد: فرمانداران گواهی تایید یا رد صلاحیت داوطلبان را به صورت کتبی به داوطلبان اعلام می‌کنند و رد صلاحیت شدگان در صورت اعتراض یا درخواست رسیدگی، چهار روز مهلت وجود دارد تا به هیئت‌های نظارت استان مراجعه کنند.

وی درباره ثبت نام شورای روستا‌ها تصریح کرد: ثبت نام از ۲۴ بهمن آغاز شده و تا ۳۰ بهمن ادامه دارد. داوطلبان علاوه بر ثبت نام در سامانه، می‌توانند به بخشداری‌ها و دهیاری‌ها نیز مراجعه کنند.