زمان : 06 Bahman 1404 - 13:48
شناسه : 218628
بازدید : 2521
آموزشکده پدافند غیرعامل در یزد شکل می‌گیرد معاون استاندار یزد: آموزشکده پدافند غیرعامل در یزد شکل می‌گیرد یزدفردا؛ اسماعیل دهستانی در نشست مشترک با رضا کلهر، معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پدافند غیرعامل کشور، نقشه راه جدید استان در مقابله با تهدیدات نوین را تشریح کرد و افزود: پدافند غیرعامل باید از قالب تعاریف کلی خارج شده و در قالب ساختاری منسجم و علمی فعالیت کند. در همین راستا، آموزشکده تخصصی پدافند غیرعامل در یزد راه‌اندازی می‌شود تا با تکیه بر چهار محور آموزش، پژوهش، ارزیابی و نظارت در حوزه پدافند غیرعامل، بستری برای تربیت نیروهای متخصص و توسعه دانش بومی فراهم شود.

به گزارش یزدفردا؛ وی همچنین با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در توسعه پدافند غیرعامل بیان داشت: تشکیل کارگروه آموزشی و پژوهشی در استان، زمینه هدایت پایان‌نامه‌های دانشگاهی به سمت نیازهای پژوهشی حوزه پدافند را فراهم کرده است. در این چارچوب، ارتقای شناخت اساتید و نخبگان نسبت به ادبیات علمی این حوزه و آگاه‌سازی دانش‌آموزان از طریق آموزش و پرورش جزو اولویت‌های اجرایی ماست.

دهستانی با تأکید بر نقش فرهنگ‌سازی در افزایش تاب‌آوری ملی، افزود: پدافند غیرعامل باید از درون خانواده‌ها آغاز شود تا ظرفیت‌های مردمی برای مقابله با بحران‌ها فعال شوند. هدف ما تبدیل پدافند به یک جریان اجتماعی و مشارکتی است که مردم خود بخشی از بدنه دفاعی کشور را تشکیل دهند.

معاون استاندار یزد در پایان با اشاره به توانمندی‌های فنی و زیرساختی استان خاطرنشان کرد: یزد با توجه به زیرساخت‌های سایبری موجود، آمادگی دارد نقش پیشران ملی در حوزه پدافند سایبری و الکترونیک را ایفا کند و با تمرکز بر ارزیابی و نظارت مستمر، ضریب امنیت زیرساخت‌های حیاتی کشور را به‌صورت چشمگیر ارتقا دهد.