زمان : 01 Bahman 1404 - 17:34
شناسه : 218434
بازدید : 2527
تعویق مجدد در برگزاری مجمع انتخاباتی هیات بولینگ و بیلیارد استان یزد تعویق مجدد در برگزاری مجمع انتخاباتی هیات بولینگ و بیلیارد استان یزد یزدفردا؛ مجمع انتخاباتی هیات بولینگ و بیلیارد استان یزد که قرار بود شنبه چهارم بهمن برگزار شود مجددا به تعویق افتاد.

به گزارش یزدفردا به نقل از ایسنا: هیات ورزشی بولینگ، بیلیارد و بولس استان یزد از معدود هیات های ورزشی استان است که در حال حاضر بیش از یک سال است که با سرپرستی اداره می‌شود و این عدم ثبات مدیریتی موجب بروز مشکلات عدیده‌ای از جمله مسدود شدن حساب مالی این هیات شده است. 

محمدرضا خوانین زاده -معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای اداره کل ورزش و جوانان استان- روز گذشته گفت: مجمع انتخاباتی این هیات قرار است که روز شنبه چهارم بهمن برگزار شود. 

حال براساس پیگیری‌های خبرنگار ایسنا مشخص شد که مجمع انتخاباتی این هیات مجددا و برای پنجمین بار به تعویق افتاده است و قرار است روز ۹ بهمن برگزار شود. 

مجمع انتخاباتی این هیات هر بار برگزاری این مجمع به دلیل کارشکنی برخی از کاندیداها و بهانه‌تراشی‌ها به تعویق افتاده است.