زمان : 16 Shahrivar 1399 - 11:59
شناسه : 159202
بازدید : 4310
17درصد واحدهای صنعتی استان یزد در حوزه نساجی فعالیت می کنند رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد : 17درصد واحدهای صنعتی استان یزد در حوزه نساجی فعالیت می کنند رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد گفت: از سه هزار واحد صنعتی استان ، افزون بر 17 درصد آن در حوزه نساجی فعالیت می کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد ، محمدرضا علمدار یزدی درکارگروه تخصصی اقدام که در خصوص مباحث تخصصی نساجی با حضور آیت الله ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد تشکیل شد افزود : از مجموع صنایع استان، حدود هفت درصد آن در صنعت نساجی دراستان سرمایه گذاری شده است و همچنین20.2 درصد هم در این صنعت اشتغال ایجاد شده است.

وی  با بیان اینکه 12 درصد واحدهای نساجی کشور در استان فعال هستند ادامه داد: استان از لحاظ تعداد واحدهای نساجی در کشور  رتبه دوم کشور را داراست.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد گفت: 27 درصد تولیدات نساجی در استان تولید می شود.

وی تصریح کرد: استان در زمینه تولیدات نساجی چون روفروشی، رو مبلی و ترمه رتبه نخست کشور را دارد.

محمد رضا علمدار یزدی اضافه کرد: 90  روفروشی ، 61.5 درصد رو مبلی و 90 درصد ترمه کشور در استان یزد تولید می شود.

علمدار یزدی  با بیان اینکه همچنین یزد از لحاظ تولید  پارچه پرده رتبه نخست کشور را دارد خاطر نشان کرد: افزون بر 35 درصد این پارچه در استان تولید می‌شود.

وی یاد آور شد : افرون بر 263 هزار تن نخ در استان تولید می‌شود که حدود 50 درصد نخ فیلامنتی است که این عدددر کل کشور یک میلیون و 160 هزارتن است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: سالانه  72 میلیون متر مربع پارچه در استان تولید می‌شود که این عدد در کشور 220 میلیون متر مربع است.

وی اضافه کرد: اقدامات خوبی در استان در حوزه نساجی انجام شده که می توان به راه اندازی مجدد واحدهای نساجی شاخص در استان اشاره کرد.

علمدار یزدی گفت: واحدهای یاد شده افزون بر 10 سال گذشته به دلایل گوناگون تعطیل شده بودند که عمده دلایل آنها اقتصادی نبوده بلکه به دلیل اختلافات شرکا و مباحث مدیریتی بوده  است.

وی گفت: بانک‌ها، دستگاه‌های اجرایی، تامین اجتماعی، امور مالیاتی و دستگاه‌های مرتبط با صنعت نساجی مقرر شد که حداکثر همکاری رابرای راه اندازی مجدد این واحدها داشته باشند.

علمدار یزدی اضافه کرد: سازمان صمت استان هم بعنوان دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع توليد پیگیری‌های لازم در زمینه راه اندازی این واحدها را داشته و نتیجه را به دبیرخانه گزارش میدهد.

محمدرضا علمدار یزدی افزود: در این کارگروه گزارشاتی از دستگاه‌های اجرایی استان ، معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری ، بخش خصوصی و تشکل‌های نساجی  ارائه و زمینه های مختلف این صنعت مورد بحث و بررسی قرارگرفت.