زمان : 01 Shahrivar 1399 - 00:57
شناسه : 158532
بازدید : 3969
پیش‌بینی روند بورس در شنبه اول شهریور 99 / بازار فردا چه می‌شود؟ پیش‌بینی روند بورس در شنبه اول شهریور 99 / بازار فردا چه می‌شود؟ بازار سهام پس از پشت سر گذاشتن اصلاح قیمت‌ها و سیر نزولی چشم‌گیر در روزهای گذشته، طی هفته آینده چه روندی را در پیش خواهد گرفت؟ پیش‌بینی‌ها حاکی از تصمیمات امیدوارکننده برای بازار سهام هفته بعد است.

به گزارش پایگاه خبری یزد فردا:سلمان نصیرزاده، کارشناس بازار سرمایه : بازار به نوعی از فضای پرریسک خود به لحاظ قیمتی فاصله گرفته و سهم‌ها به منطقه جذابی از لحاظ قیمتی رسیده‌اند، همچنین در کنار این موضوع تحولاتی نیز در بازار جهانی شکل گرفته که احتمالا در آینده نه‌چندان دور بر بازار سرمایه تاثیرگذار خواهند بود.

 

وی افزود: میان بخشی از حقوقی‌ها و صندوق‌ها مبنی بر توقف عرضه سهام ناهماهنگی وجود داشت که احتمالا در بازار فردا کم‌رنگ‌تر خواهد شد و شرایط از شنبه به سمت تعادل پیش خواهد رفت، به نظر می‌رسد بازار فردا تقابلی میان عرضه‌کنندگان و متقاضیان خواهد بود.