مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد گفت: امروزه ما عمدتاً در قالب مشارکت نهادهای اجتماعی است که می توانیم بحث پر کردن شکافهای ایجاد شده بین فقر و ثروت را دنبال نمائیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، " مجید جوادیان زاده" روز پنج شنبه 8 امردادماه در جلسه ای که با موسسات خیریه به منظور افزایش تعامل و همکاری بین ادارات و سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزه امور خیریه ای که با حضور مدیر کل کمیته امداد امام خمینی ( ره )، مدیر کل سازمان بهزیستی استان و جمعی از نمایندگان سازمانهای مردم نهاد در امور خیریه در سالن شهید موحدین استانداری یزد برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مباحثی که در کشورما به طور اعم و در جامعه ی ما به طور اخص مطرح است بحث صنعتی شدن است که استان یزد طبق آمارهای موجود و رتبه بندی های گوناگونی که از سوی مراکز مسئول منتشر شده است جزو سه استان اولی است که در زمینه صنعتی شدن پیشگام می باشد.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزدافزود: طبق تجربیات نشان داده شده که صنعتی شدن در همه دنیا یکسری شکاف های اجتماعی ایجاد می نماید که بر این اساس خواه ناخواه عده ای فقیر و عده ای ثروتمند می شوند، بنابراین از این منظر باید برای آنکه یک جامعه مطلوب و مناسب برای زندگی داشته باشیم سیستم تامین اجتماعی و سیستم کمک به گروه های نیازمند اجتماعی حتما در جامعه مستقر شوند تا بتوان این شکاف ها را پر نمود.
وی در ادامه تصریح کرد: این موضوع برای استان یزد که از پیشینه بسیار غنی دینی و نیکوکاری برخوردار است اهمیت مضاعفی پیدا می کند که در گذشته به هر حال به شکل خاصی جامعه سعی می کرده این شکاف ها را پرنماید تا عده ای گرسنه کنار عده ای ثروتمند قرار نگیرند.
" جوادیان زاده " یادآور شد: امروزه برای آنکه ما یک جامعه مطلوب داشته باشیم باید در همه گروه ها و افراد ازقبیل صنعتگران، مراجع اجتماعی، پزشکان ، روحانیون ، مهندسین، هنرمندان و گروه های مرجع دیگر که عمدتاً محل رجوع مردم هستند، احساس مسئولیت در قبال جامعه شکل گیرد به طوری که هر فردی خارج از شحصیت فردی خود به یک شخصیت اجتماعی هم برسد و مسئولیت خود را در آن مورد نیز انجام دهد.
وی با بیان اینکه سازمان های مردم نهاد استان یزد طبق بیان وزارت خانه های کشوری و ملی جزو بهترین سازمانها بوده اند که اقدامات موثر و ارزشمندی از سوی آنها شکل گرفته است گفت: چون این ظرفیت یک ظرفیت مهم و وسیعی است می توان در واقع امکانات بیشتری را در این زمینه بالفعل کرد و به نتایج مطلوب تری دست یافت.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد خاطر نشان کرد: در این جلسات سه بعدی که یک طرف آن سازمان های مردمی هستند تمام ابعاد در نظر گرفته می شود تا بتوان از طریق آن به یک درک متقابل و تفاهم مشترک دست یافت.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه مدیران دستگاه ها اعلام آمادگی کرده اند امیدواریم که در سیاست گذاریها و برنامه ریزی های درون سازمانی خود حتما از نظرات سازمان های مردم نهاد در این حوزه به عنوان مطلع و نخبه اجتماعی این حوزه استفاده نمایند.
این مقام مسئول عنوان کرد: سایت حوزه اجتماعی و وزارت کشور آمادگی آن را دارد تا اخبار، اطلاعات و فعالیتهای که از سوی سازمان های مردم نهاد صورت می گیرد را منعکس نماید.
وی درپایان سخنان خود اظهارداشت: با توجه به اینکه استان یزد برندی را تحت عنوان مهد فعالیتهای خیری دارد، دفتر امور اجتماعی و فرهنگی تصمیم دارد در ماه شهریور ماه یا مهر ماه یک همایش بزرگ ملی تحت عنوان همایش ملی خیرین و مشارکت اجتماعی با هدف بازنمایی رویکردهای اجتماعی امور خیریه با حضور 160 نفر از خیرین کشور ، معاونین سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان ها و نیز مدیران امور خیریه دستگاه های ملی برگزار نماید.
در ادامه جلسه " عفتی " مدیر کل سازمان بهزیستی استان خاطر نشان کرد: سازمان بهزیستی به عنوان یک دستگاه متولی در حوزه اجتماعی اساس و محور برنامه های خود را بر مبنای توانمندی مردم و استفاده از ظرفیتهای مردمی گذاشته است .
وی ادامه داد: تقریباً 90 درصد از فعالیتهای سازمان بهزیستی در اختیار مردم است و خود مردم این خدمات را پوشش می دهند و نقش ما در واقع یک نقش حمایتی و نظارتی در این امور است.
" عفتی " تصریح کرد: در استان یزد بالغ بر 850 تخت جهت خدمت رسانی به معلولین ذهنی ، سالمندان و بیماران روانی به صورت شبانه روزی در مراکز خدمت رسانی فراهم است که خیلی از این مراکز در سطح کشور ممتاز هستند و در بالاترین سطح قرار دارند.










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا