داور نهمین دوره جشنواره ملی خوشنویسی رضوی یزد گفت : جشنواره ملی خوشنویسی رضوی یزد جشنواره بسیار خوبی است واکنون با شرکت هنرمندان مطرح خوشنویسی کشور به یک جشنواره کم نظیر تبدیل شده است
غلامحسین امیرخانی بیان داشت : جشنواره ملی خوشنویسی رضوی یزد با برنامه ریزی دقیق و دلسوزی مسئولین برگزار کننده ، توانسته است هر ساله هنرمندان خوشنویس کشور را به شایستگی جذب نماید .
داور نهمین دوره جشنواره ملی خوشنویسی رضوی یزد تصریح کرد : هر ساله کیفیت و عیارآثار ارسالی به جشنواره بالاتر رفته و در این دوره آثار به مراتب بهتری را نسبت به دوره های گذشته شاهد بودیم .
وی اظهار داشت :گاهی جشنواره ای برگزار می شود تا رفع تکلیف شود و مسئولین برگزارکننده گزارشی به مقام بالاتر ارائه نمایند ولی جشنواره ملی خوشنویسی رضوی یزد از این امر متمایز است و هر دوره نسبت به دوره گذشته یک قدم به پیش رفته است .
داور نهمین دوره جشنواره ملی خوشنویسی رضوی یزد گفت : این جشنواره در پرورش استعدادها ، تشویق نسل جوان و ارتقای هنر خوشنویسی در کشور بسیار مهم و تاثیر گذار بوده است .
امیرخانی اظهارداشت : استان یزد و مردم این استان در زمینه فرهنگ و هنر همیشه الگو بوده اند و ما یزد را جزء استانهایی می دانیم که باید در حوزه خوشنویسی پیشتاز باشد