زمان : 11 Esfand 1389 - 16:33
شناسه : 31173
بازدید : 2100
هفدهمین جشن نیکوکاری 19 اسفندماه سال جاری در استان یزد برگزار می شود هفدهمین جشن نیکوکاری 19 اسفندماه سال جاری در استان یزد برگزار می شود

هفدهمین جشن نیکوکاری 19 اسفندماه سال جاری در استان یزد برگزار می شود

رییس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد ضمن تبریک آغاز هفته احسان و نیکوکاری از برگزاری هفدهمین جشن نیکوکاری 19 اسفندماه سال جاری در استان خبر داد.

مهدی نشاسته گر گفت: در جشن نیکوکاری سال گذشته بیش از دو میلیارد و 970 میلیون ریال جمع آوری و بین نیازمندان توزیع گردید.

وی همچنین با اشاره به 14 اسفندماه سالروز تأسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار داشت: این نهاد انقلابی با صدور فرمان پر خیر و برکت و تاریخی حضرت امام خمینی(ره) و به منظور تحقق بخشیدن به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ولایت فقیه در حمایت از محرومین و مستضعفین تأسیس گردید.

رییس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد گفت: اکنون با گذشت سی و دو سال، این نهاد گام های مؤثری در راستای تحقق اهداف عالیه و توانمندسازی مددجویان برداشته است.

مهدی نشاسته گر همچنین از برگزاری جشن خودکفایی 1000 نفر از مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در اوایل سال آینده خبر داد .