زمان : 13 Mehr 1405 - 18:50
شناسه : 224078
بازدید : 617
آب شرب ۶ هزار نفر در دهستان اسفندار ابرکوه پایدار شد آب شرب ۶ هزار نفر در دهستان اسفندار ابرکوه پایدار شد

 

مدیر امور آبفای شهرستان ابرکوه از بهره‌مندی ۶ هزار نفر از اهالی دهستان اسفندار از آب شرب پایدار و بهداشتی با تعویض الکتروپمپ چاه این منطقه خبر داد.

 

سیدحسن عظیمی مدیر امور آبفای شهرستان ابرکوه اظهار کرد: در راستای تقویت پایداری تأمین آب، الکتروپمپ چاه اسفندآباد که به‌دلیل خرابی از مدار خارج شده بود، تعویض و چاه مجدداً وارد مدار بهره‌برداری شد.

 

وی افزود: برای اجرای این عملیات، ۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شرکت آبفا هزینه شد و با نصب الکتروپمپ جدید، دبی آبدهی چاه از ۱۲ به ۱۵ لیتر بر ثانیه افزایش یافت.

 

عظیمی ادامه داد: این چاه با عمق ۱۳۰ متر، یکی از منابع تأمین آب منطقه است و افزایش ظرفیت آبدهی آن، ضمن جبران افت ناشی از خرابی الکتروپمپ قبلی، به تقویت توان تأمین و پایداری شبکه آبرسانی کمک می‌کند.

 

وی خاطرنشان کرد: ارتقای ظرفیت منابع موجود و بازگرداندن چاه‌های از مدار خارج‌شده به چرخه بهره‌برداری، از اقدامات آبفای ابرکوه برای تأمین مطمئن آب شرب و افزایش تاب‌آوری شبکه در مناطق روستایی است.