اعزام دانشجویان یزد برای کمک به آسیبدیدگان تجاوز دشمن صهیونیستی در تهران
یزدفردا؛ اولین کاروان دانشجویان بسیجی استان یزد برای کمک به مردم آسیب دیده از تهاجم دشمن صهیونیستی به تهران اعزام شدند.
به گزارش یزدفردا؛ اکبر عابدی مسئول بسیج دانشجویی استان یزد اعلام کرد: صبح امروز پنجشنبه ۲۸ اسفند، ۳۵ نفر از دانشجویان استان یزد برای کمک به مردم آسیب دیده از جنایات رژیم صهیونیستی در تهران به پایتخت اعزام شدند.
وی گفت: کمک به بازسازی منازل آسیب دیده، برپایی موکب و راه اندازی کاروان خودرویی از جمله اقداماتی است که جهادگران یزدی در تهران به آن اشتغال دارند.
عابدی اظهار کرد: جهادگرانی که قرار بود در ایام نوروز در استان های کمتر برخوردار و مرزنشین به ارائه خدمت بپردازند، بعد از تهاجم وحشیانه دشمن به پایتخت اعزام شدند تا همبستگی خود را با مردم منطقه اعلام کنند.
مسئول بسیج دانشجویی استان گفت: اینکه دانشجویان در ایام تعطیلات نوروز جهاد در مناطق آسیب دیده را برگزیده اند نشان دهنده عمق دلبستگی نسل جدید به انقلاب و کشور است.
عابدی تاکید کرد: به مردم عزیز اطمینان میدهم دانشجویان انقلابی سراسر کشور در هر عرصه ای که اولویت هم وطنان باشد حضور موثر و فعال خواهند داشت.