زمان : 07 Dey 1402 - 07:21
شناسه : 189464
بازدید : 2943
یوونتوس قرارداد برمر را تا ۲۰۲۸ تمدید کرد یوونتوس قرارداد برمر را تا ۲۰۲۸ تمدید کرد یزدفردا: بانوی پیر قرارداد مدافع برزیلی‌اش را کمتر از ۱۸ ماه از زمان پیوستن او به این تیم، تمدید کرد.

به گزارش یزدفردا: رضایت کادر فنی تیم فوتبال یوونتوس، مدیران باشگاه را مجاب به تمدید قرارداد این بازیکن برزیلی کرد.

برمر تابستان سال 2022 از تورینو به رقیب همشهری پیوست و با یوونتوس قراردادی پنج ساله بست. او بلافاصله پس از ورودش به یکی از مهره‌های اصلی تیم تحت هدایت ماسیمیلیانو آلگری تبدیل شد و در این فصل سری A هم که 17 هفته از آن گذشته، هیچ یک از بازیکنان بیانکونری بیشتر از او در ترکیب اصلی نبوده‌اند.

با وجود باقی ماندن چهار سال به پایان قرارداد قبلی این بازیکن، یوونتوس به عنوان پاداش یک سال دیگر به مدت قرارداد او اضافه کرد و مهمتر از آن حقوقش را هم افزایش داده است. البته میزان دقیق افزایش حقوق برمر 36 ساله که تا پیش از این بین 5.5 تا شش میلیون یورو در سال حقوق می‌گرفت، مشخص نیست.

به این ترتیب برمر که در فاز هجومی هم بارها به کمک بانوی پیر آمده و تا کنون شش گل برای آن زده است، تا سال 2028 در کنار راه‌راه‌پوشان تورین خواهد ماند.