زمان : 15 Aban 1402 - 10:14
شناسه : 183740
بازدید : 2868
کشورهای عرب پیش‌شرط «پیشروی در مذاکرات آزادی گروگان‌ها» در مقابل توقف موقت مخاصمات را رد کردند کشورهای عرب پیش‌شرط «پیشروی در مذاکرات آزادی گروگان‌ها» در مقابل توقف موقت مخاصمات را رد کردند یزدفردا: گفتگوهایی بسیار روشن، صریح و با جزئیات فراوان». این توصیف ایمن صفدی معاون نخست وزیر و وزیر خارجه اردن از دیدار و گفتگوی روز گذشته میان وزرای خارجه عرب و آمریکا در اردن است.

به گزارش یزدفردا: لیز دوست, خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی در گزارشی اعلام کرد: «گفتگوهایی بسیار روشن، صریح و با جزئیات فراوان». این توصیف ایمن صفدی معاون نخست وزیر و وزیر خارجه اردن از دیدار و گفتگوی روز گذشته میان وزرای خارجه عرب و آمریکا در اردن است.

در این دیدار وزرای خارجه کشورهای عربی خواستار آتش‌بس فوری به جای «توقف موقت انسان‌دوستانه مخاصمات» شدند که واشنگتن در پی آن است.

وزیر خارجه اردن به من گفت که مرتبط کردن «توقف موقت انسان‌دوستانه مخاصمات» با آزادی گروگان‌ها اساسا غیر قابل قبول است.

او گفت کشورهای عرب خواستار آزادی غیرنظامیان هستند اما اسرائيل را متهم کرد که با محاصره غزه و ویران کردن زیرساخت‌های غیرنظامی آن، ۲.۳ میلیون نفر فلسطینی را به گروگان گرفته است.

هفته گذشته اردن اولین کشور عربی بود که سفیر خود را از تل‌آویو فراخواند.

وقتی از او پرسیدم که آیا پیمان صلح اسرائيل و اردن در معرض خطر است، آقای صفدی گفت: «همه گزینه‌ها روی میز است»، اما افزود: «برخلاف دولت اسرائيل ما بر اساس خشم مطلق عمل نمی‌کنیم و از چشم‌انداز وسیع‌تر غافل نمی‌شویم.»