زمان : 31 Tir 1400 - 20:24
شناسه : 167023
بازدید : 4040
پیگیری مسئولان برای رفع مشکلات اجرایی شدن طرح‌های عمرانی نماینده مردم یزد و اشکذر: پیگیری مسئولان برای رفع مشکلات اجرایی شدن طرح‌های عمرانی نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی امروز به همراه جمعی از مسئولان به بررسی موانع و مشکلات اجرای چند طرح عمرانی پرداخت.

به گزارش یزدفردابیمارستان ۱۵۰ تختخوابی تامین اجتماعی یکی از این طرح‌های عمرانی است که قرار بود تا چهار سال آینده در استان ساخته شود، امادر حال حاضر با مشکل تامین سیمان مواجه شده است.

پیگیری صدور سند مالکیت و تامین آب دهکده مقاومت و همچنین مشکلات پیش روی احداث چند پارک و فضای سبز از جمله تامین آب، زمین و و صدور مجوز‌های لازم از مواردی بود که از سوی محمدصالح جوکار مورد پیگیری قرار گرفت.

اختصاص و آزادسازی زمین برای اجرای طرح‌های مسکن ملی، مقاوم سازی و استحکام بخشی بافت تاریخی مجاور کتابخانه مرکزی یزد و لزوم تسریع در اجرای زیرگذر بلوار دانشجو دیگر موضوعاتی بود که امروز در بازدید نماینده یزد و اشکذر و دیگر مسئولان بررسی شد.

جوکار در این پیگیری‌ها اصلی‌ترین موانع اجرای طرح‌ها را هماهنگی بین دستگاه‌ها و تامین اعتبار لازم دانست و گفت که اگر این مشکلات حل شود اتفاق‌های خوبی در حوزه عمرانی در یزد رقم خواهد خورد.