زمان : 24 Mordad 1396 - 14:38
شناسه : 140282
بازدید : 5423
مدیر کل حمل و نقل مسافر کشورسالانه 170 میلیون جابجایی مسافر در کشور ثبت می شود روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد: مدیر کل حمل و نقل مسافر کشورسالانه 170 میلیون جابجایی مسافر در کشور ثبت می شود ثبت سالانه 170 میلیون جابجایی مسافر در کشور / ساماندهی 1200 شرکت مسافربری در 35 شبکه سیر

مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با اشاره به ضرورت ارتقاء سطح مدیریت ارائه خدمات مسافربری، گفت: 1200 شرکت حمل و نقل اتوبوسی مسافر کشور تحت پوشش شبکه سیر ارتقاء ارائه خدمات مسافربری قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد، حمیدرضا شهرکی‌ثانوی در حاشیه سفر خود به استان یزد و در گفت و گو با خبرنگار ایسنا - منطقه یزد، با بیان اینکه بخش حمل و نقل عمومی و مسافر جاده ای کشور یک سالی هست که ضوابط جدید تأسیس شرکت‌های حمل و نقل را تدوین و ابلاغ کرده است، اظهار داشت: ضوابط جدید به نوعی تحولات جدی مبتنی بر اسناد بالادستی و سیاست‌های کلان را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: ارتقاء سطح مدیریت خدمات حمل و نقل از جمله رویکردهای مهم سیاست‌های ابلاغی مدیریت جدید است.
مدیرکل حمل و نقل مسافر سازمان جاده‌ای و حمل و نقل کشور،‌ گفت: مسئولان و دست اندرکاران باید تلاش کنند با ارتقای کیفیت خدمات، ارتقاء ایمنی و ایجاد ساز و کار مناسب برای ارزیابی خدمات، شرایطی را ایجاد کرده که زمینه شرایط مناسب و ایده‌آل را در ارائه خدمات ایجاد کند.
شهرکی‌ثانوی تصریح کرد: سالانه 170 میلیون جابجایی توسط وسایل حمل و نقل عمومی جاده ای در حال انجام است.
این مقام مسئول شبکه سیر را چارچوب اصلی ضوابط مدیریت جدید بخش حمل و نقل عمومی و مسافر جاده ای کشور دانست و بیان کرد: بالغ بر 2200 شرکت حمل و نقل در کشور فعالیت می‌کنند که شامل شرکت‌های اتوبوسی، مینی بوسی، سواری و شرکت‌های ترکیبی می باشند.
وی ادامه داد: ‌قریب به 1200 شرکت فعال حمل و نقل مسافر در کشور، اتوبوسی هستند که در فاز اول تمام این شرکت‌ها تحت پوشش طرح سیر قرار گرفتند.
مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که در اجرای طرح شبکه سیر، شش موضوع به عنوان اولویت اول در دستور کار اجرایی قرار گرفته است، اظهار نمود: سه اولویت اول فاز اول اجرایی، بحث ساماندهی اطلاعات حوزه ارتباطی دست‌اندرکاران حمل و نقل می باشد.
شهرکی ثانوی افزود: یک شکل شدن تابلوهای شبکه سیر، بغل نویسی ناوگان و همسان سازی فیزیک بلیط، سه اولویت دوم فاز اول‌اجرایی این طرح است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد:‌ ارتقاء ایمنی، ارتقاء کیفیت خدمات و امکان ارزیابی خدمات، از جمله اهداف اجرای شبکه در شرکت‌های اتوبوسی است.‌
شهرکی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های بخش خصوصی در استان یزد، گفت: رسیدن به اهداف توسعه‌ای شبکه سیر، مستلزم همکاری بخش خصوصی در راستای اعمال سیاست‌های مدیریتی جدید است.
مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر کشور خاطرنشان کرد: استان یزد در بخش مشارکت بخش خصوصی‌ در حمل و نقل مسافر، جزء استان‌های شاخص کشور است.
وی در ادامه با بیان این که شرکت های اتوبوسی کشور در قریب به 35 شبکه سیر اصلی ساماندهی شدند، گفت: از‌ این پس شرکت‌های اتوبوسی فعال کشور با 1200 اسم نام برده نمی‌شوند و فقط با مشخصه 35 شبکه سیر در کل کشور، معرفی می‌شوند.
شهرکی با بیان این که فازهای بعدی شبکه سیر مشخص است، خاطرنشان کرد: به دلیل شرایط موجود در فضای حمل و نقل مسافری، ورود شبکه‌های سیر به فضایی رقابتی، یکی از اولویت‌های اجرایی این حوزه است.
مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور افزود: تأمین بلیط در هر نقطه‌ای که تحت پوشش شبکه سیر باشد را از جمله محاسن اجرای این طرح در کشور دانست و بیان کرد: در حال حاضر وضعیت ضریب اشغال در ناوگان اتوبوسی 50 درصد است.
وی افزود: پس از شکل‌گیری برندها، طرح طبقه بندی و سطح‌‎بندی خدمات در بخش حمل و نقل مسافربری جاده‌ای، اجرا می‌گردد تا کاربران بتوانند با آگاهی از میزان اعتبار و درجه و رتبه هر برند، از سطح کیفی و خدمات شرکت ها، شناخت پیدا کنند که در نتیجه موجب توسعه و ارتقاء وضعیت موجود حمل و نقل مسافری و ارائه خدمات مطلوب تر به مسافران و هموطنان عزیز، خواهد شد.
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: ماندگاری شبکه‌های سیر در عرصه حمل و نقل مسافر، یکی از ضرورت‌های اجرایی در اعمال سیاست‌های جدید می باشد و البته شبکه‌های سیری می‌توانند ماندگارتر شوند که دارای مکانیزم دقیق خود کنترلی باشد.