زمان : 24 Mordad 1395 - 21:58
شناسه : 126981
بازدید : 3438
شناسایی عامل سوء استفاده از گوشی مفقودی در تلگرام شناسایی عامل سوء استفاده از گوشی مفقودی در تلگرام "عامل سوء استفاده از گوشی مفقودی در تلگرام، در شهرستان رشت شناسایی شد .

یزدفردا"سرویس اجتماعی "حوادث"خبرهای پلیس فتای کشور"عامل سوء استفاده از گوشی مفقودی در تلگرام، در شهرستان رشت شناسایی شد .

 

به گزارش واحد دریافت خبر پایگاه خبری یزدفردا"، سرهنگ"محمدخانی" رییس پلیس فتا گیلان  با اعلام این خبر گفت: در پی ارجاع یک فقره پرونده از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رشت به دادخواهی خانم 67 ساله گیلانی مبنی بر اینکه فردی ناشناس با دسترسی غیر مجاز به محتویات گوشی مفقودی وی در تلگرام آسایش و آرامش او و بستگانش را سلب كرده، موضوع در دستورکار پلیس فتا قرار گرفت.

رییس پلیس فتا استان گیلان افزود: با پی جویی های فنی و پلیسی، عامل سوء استفاده از گوشی مفقودی در شبکه اجتماعی موبایلی كه جوانی 20 ساله اهل و ساکن بندرانزلی بود شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی به پلیس فتا احضار شد .

سرهنگ محمدخانی اظهار داشت: با توجه به ادله دیجیتال كشف شده، متهم به صراحت به بزه انتسابی خود و اینکه با پیدا کردن گوشی مفقودی و دسترسی غیر مجاز به محتویات آن در تلگرام برای شاکیه و بستگان او با ارسال مطالب موهن و ناروا مزاحمت ایجاد کرده، اعتراف که جهت سیر مراحل قانونی تحویل دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رشت شد.