آخرین بروز رسانی : چهارشنبه 26 اسفند 1388 22:53:43
  








نسخه فابل چاپ ارسال به دوستان  
نامه به مراجع و علما براي تعيين تکليف کوکا و پپسي


22 شهريور 1385 - بعدازظهر 08:52                         تعداد باردید : 396                          کد خبر : 2800

 



تشکلهاي مردمي به دنبال مکاتبه با علما و مراجع عظام براي تعيين تکليف شرکت هاي حامي رژيم صهيونيستي در ايران هستند.

مهدي مينايي دبير اجرايي مجمع مطالبه مردمي مشهد مقدس در گفتگو با "مهر" با علام اين خبر گفت: در ادامه پيگيري ها در اين زمينه، نامه اي براي تعيين تکليف نوشابه هاي "کوکاکولا" و "پپسي" - که از شرکت هاي حامي رژيم صهيونيستي هستند و در ايران نيز به فروش مي رسند، تهيه شده است.

وي افزود : اين نامه در هفته جاري از طرف مجمع مطالبه مردمي مشهد مقدس خطاب به علما و مراجع عظام ارسال خواهد شد.

مينايي از احتمال مشارکت تعداد ديگري از نهادهاي مدني و دانشجويي در اين پيگيري ها خبر داد و تصريح کرد : در طول اين روند دولت نيز بايد موضع خود را درباره حضور اين دو کالا که شرکت هاي آنها از حاميان رژيم صهيونيستي هستند مشخص کند.

گفتني است، مجمع مطالبه مردمي، هفته گذشته در نامه اي خطاب به مدير شرکت نيسان شرق( خوشگوارمشهد) از اين شرکت خواسته بود که تکليف خود را با توليد اين دو نوشابه که تحت ليسانس شرکت هاي حامي رژيم صهيونيستي هستند مشخص کنند.

شرکت کوکاکولا اخيرا نيز طرح تبليغاتي توهين آميزي خطاب به مسلمانان منتشر کرده که خشم مسلمانان را برانگيخت.

منبع: انتخاب

اخبار مرتبط

آیا از این به بعد باید با شعار مرگ بر آمریکا، کوکاکولا و پپسی کولا بنوشیم؟!؟!؟ آیا از این به بعد باید با شعار مرگ بر آمریکا، کوکاکولا و پپسی کولا بنوشیم؟!؟!؟



نظر دهید
  نظر دهید
   
نام
ایمیل (ایمیل شما نزد مدیر سایت محفوظ می ماند)
متن

لطفا عددی را که در عکس بالا نوشته شده است را تایپ کنید
(در صورتی که عکسی مشاهده نمی کنید لطفا تا بارگذاری کامل صفحه صبر نمایید)
                                    
RSS | صفحه اول  |  آرشیو  |  پیوندها  | تماس با ما
تعداد بازدید کننده در امروز : 5392
تعداد کل بازدیدکنندگان : 15285049
تمامی حقوق این سایت برای سایت خبری یزد فردا محفوظ است